Přeskočit na obsah

Refloor - Podlahové studio Praha

Renovace dřevěných parket

Své jméno stavíme na profesionalitě, flexibilitě a na velmi kvalitním zhotovení zakázky a to vše bez jakéhokoliv navýšení konečné ceny. 

Neváhejte nás kontaktovat!

Co nabízíme:

Renovace

Renovace dřevěných podlah

I když se snažíte udržovat Vaši dřevěnou podlahu stále krásnou, kamínky z bot, ostré hrany nábytku nebo psí drápky dokážou na dřevěné podlaze zanechat viditelné rýhy. Proto je třeba po několika letech dřevěnou podlahu přebrousit a vrátit jí tak zašlou krásu.

V čem jsme jiní

Používáme nejmodernější přístroje, které nezanechají ve Vašem bytě téměř žádný prach. Naši pracovníci jsou odborně vyškolení a dokážou Vám pomoci s každým Vaším problémem. Svěřte Vaši podlahu do našich rukou a Vaše dřevěná podlaha bude zase jako nová!

Masivní dřevěné podlahy

Hledáte kvalitní podlahu, která dlouho vydrží? Inspirujte se klasikou. Naše nabídka zahrnuje masivní dřevěné podlahy v mnoha variantách a v různé cenové relaci. Tyto podlahy jsou vyráběny z nejlepších surovin, poskytují možnost opakovaných renovací, které zajistí dlouhodobou životnost.

Laminátové podlahy

Hledáte vhodnou alternativu klasických dřevěných podlah? Sháníte podlahu s dlouhou životností a vysokou odolností? Pak jsou pro Vás laminátové podlahy naprosto vhodným řešením. Velkou výhodou laminátových podlah je jejich snadná údržba, odolnost vůči vodě a vlhkosti, jednoduchá montáž a nízká pořizovací cena. Laminátové podlahy u nás najdete v různých provedeních, které jsou téměř k nerozeznání od pravého masivního dřeva. Využití laminátových podlah je různorodé, jsou vhodné do bytových i komerčních prostorů.

Vzorky podlah předvedeme přímo u zákazníka

Zaměření a kalkulace u zákazníka

Odborné poradenství

Vícevrstvé dřevěné podlahy

Vícevrstvé dřevěné podlahy odstraňují nevýhody masivních dřevěných podlah, jsou stabilnější a odolnější proti vyboulení a praskání. Od masivního dřeva jsou téměř k nerozeznání. Naše nabídka zahrnuje vícevrstvé dřevěné podlahy v mnoha variantách a v různé cenové relaci. Tyto podlahy jsou vyráběny z nejlepších surovin a moderními způsoby, zaručují tak dlouhou životnost.

Vinylové podlahy se zámkovým spojením

Hledáte vhodnou alternativu klasických dřevěných podlah? Sháníte podlahu s dlouhou životností a vysokou odolností? Pak jsou pro Vás vinylové podlahy naprosto vhodným řešením. Velkou výhodou vinylových podlah je jejich snadná údržba odolnost vůči vodě a vlhkosti.

O NÁS

PODLAHOVÉ STUDIO PRAHA​ - REFLOOR GROUP S.R.O.

Zabýváme se pokládkou podlah, její renovací i obnovou.

V naší nabídce najdete masivní dřevěné podlahy, laminátové podlahy, vícevrstvé dřevěné podlahy a vinylové podlahy se zámkovým spojem.

Své jméno stavíme na profesionalitě, flexibilitě a na velmi kvalitním zhotovení zakázky a to vše bez jakéhokoliv navýšení konečné ceny.

Neváhejte nás kontaktovat!

Ukázky naší práce

Renovace prken

Renovace schodiště

Střední škola, základní škola a mateřská škola pro sluchově postižené

Terasa

Podlahy - ZŠ Velký Osek

Podlahy - byt č1

Podlahové studio Praha

Kontaktujte nás

Své jméno stavíme na profesionalitě, flexibilitě a na velmi kvalitním zhotovení zakázky a to vše bez jakéhokoliv navýšení konečné ceny.